Submit Your Article Forum Rules

Results 1 to 5 of 5

Thread: 1and1 htaccess problem

  1. #1
    Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    40

    1and1 htaccess problem

    Hi:

    I am facing a huge problem with 1and1 server. I have the following development uploaded:


    http://www.canator.com/Feature/whoweare . This is a dynamic page, it allows me to create different pages for that website.The problem is that it is showing the page but it is not showing the content for that page.

    I have the same development on other server: http://www.3dmagicaldesigns.com/cana...ature/whoweare This is how is should show.

    I have been in many forums and they say it is a mod_rewrite rule problem, I have hired different developers and none of them have been able to solve the issue. The problem with 1and1 is that they have the worst customer service in the world and they don't provide any answer, it is really crazy.

    If you can help me to solve the issue I would be highly grateful.


    Thanks
    3D MAGICAL DESIGNS
    3d Business Development, Web Design

  2. #2
    Senior Member jhannawin's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    UK
    Posts
    181
    We really need to see the rewrite rules to have any chance, can you post them?
    ---------------------------------------------------------------------
    I-ntarsia(tm) - A Hosted CMS for web designers and marketing agencies

  3. #3
    Senior Member dgswilson's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Texas
    Posts
    284
    What's supposed to be showing in latest news? Check content/script tags?
    In search of the self determined path

  4. #4
    Senior Member alphaomega's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Sunshine Coast, Australia
    Posts
    566
    Interesting, if you go to any other page and then return to Home it shows fine. Note the URLs:
    http://www.canator.com/Page_Feature....=.php/whoweare
    and the actual home page URL http://www.3dmagicaldesigns.com/canator2/home
    The second shows the page well. I also noticed number of errors in your gallery, besides you have only numbers for image file names. There is image Before but nothing with After. One of the Interior label has only i in the flyout. Overall a good looking website though. Sort out the index page URL first.

  5. #5
    Administrator weegillis's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    5,745
    Not really sure what this is all about:
    HTML Code:
    <img src="file_upload/albumh/13346895951437783092.jpg" alt="" title="<div style='font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
        font-size: 24px;
        font-weight: bold;
        color: #FFF;
        float: left;
        width: 260px;
        margin-top: -2px;
        padding-right:20px;
        height: auto;'>Restoration</div>" />
    Another issue relating to slow page load: the Gallery could use some thumbnails, rather than letting the browser scale down the actual images.

    On the URL's, "...php?kframe=.php/whoweare"

    This looks a rather non-standard.

    I realize I'm not really helping, but it appears there could be some issues with the above discrepancies. As always, I recommend adopting double quotes on all attributes.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •